De leukste feestjes van: AUGUSTUS

Hier is die dan, de augustus event agenda! De zomermaanden zijn er weer en dat betekent de tofste evenementen, leukste festivals, heerlijkste hapjes/drankjes oftewel de leukste feestjes. Natuurlijk wil je de leukste niet missen en daarom hebben wij eens gekeken wat er allemaal te doen is in de maand augustus.

 

Zomer op ’t Plein – Canada Plein

4,5,11 en 12 augustus vindt Zomer op ’t Plein weer plaats op het Canadaplein. Diverse artiesten zullen daar een te gek optreden neer zetten. Het is het zeker waard om even een kijkje te nemen naar de optredens. Ben jij benieuwd naar de optredens? bekijk dan HIER de site. Het is toegankelijk voor alle leeftijden.

Featured Image By ZOMER OP HET PLEIN

 

Waagplein

In het hartje van Alkmaar bevindt zich het Waagplein. Aan het Waagplein bevinden zich diverse kroegen/cafe’s zoals Bubbels, Café de Zaak, ‘T Hartje en nog veel meer. Ieder weekend is het weer een feest! Kortom een hartstikke leuke plek om met je vrienden en vriendinnen een avondje te stappen.

  • Bubbles: Hou de SITE in de gaten
  • ‘T hartje: Hou de SITE in de gaten
  • Café de Zaak: hou de SITE in de gaten
  • Berries: hou de SITE in de gaten
  • Jong Belegen: hou de SITE in de gaten

Featured Image By WAAGPLEIN

 

Culinair Plaza – Cultuurpark de Hout

Op vrijdag 31 augustus vindt Culinair Plaza plaats in Cultuurpark de Hout. Kom langs voor een lekker culinair hapje en drankje. Ook draait er heerlijke muziek en is het event er voor iedereen die van lekker eten en leuke muziek houdt. Heb jij zin om te komen? Bestel dan HIER je kaartje!

Featured Image By CULINAIR PLAZA

 

Mixtream Festival – Recreatiepark Rosarium, Heerhugowaard

Er komt weer een hartstikke gaaf festival aan namelijk het ‘Mixtream’ Festival. Het is een festival van verschillende beginnende en gevorderde artiesten. Onder de artiesten valt ook Jacin Trill. Het grootste pluspunt is dat het festival gratis toegankelijk is. Het vindt plaats in het Recreatiepark Rosarium in Heerhugowaard. Voor meer info, klik HIER

Featured Image By MIXTREAM FESTIVAL

 

Plattenstenenbrug

In het centrum van de stad staat de bekende Plattenstenenbrug. De brug staat bekend om de leuke kroegen die zich daar bevinden. Er zijn restaurants en cafe’s/kroegen te vinden die voor iedereen leuk zijn. Kortom een leuke uitgaansplek om is een keer te komen met je vrienden en vriendinnen.

  • De Stapper: hou de SITE in de gaten
  • De Koning: hou de SITE in de gaten
  • Café de Amstel: hou de SITE in de gaten
  • ’t Kantoor: houd de SITE in de gaten

Featured Image By ALKMAAR CENTRAAL

 

Kermis Alkmaar

vrijdag 24 augustus vindt de jaarlijkse kermis in Alkmaar weer plaats. Er komen weer te gekke attracties door de binnenstad. Twee weken lang kun je genieten van de leuke mensen en feesten tijdens de kermis. (TIP: knip de bonnen voor de attracties uit de krant voor veel korting en gratis ritjes!)

Featured Image By UIT072

 

Vunzige Deuntjes – Podium Victorie

Zaterdag 4 augustus kun je weer in je agenda zetten want Vunzige Deuntjes komt er weer aan in Podium Victorie. Een te gek feest om lekker te ‘Socializen’, lekkere drankjes te drinken en gewoon een leuk feestje bij te wonen. Kortom een leuk feest voor onze ‘uitgaanfanaten’. Bestel HIER je tickets!

Featured Image By PODIUM VICTORIE

 

De Brug Draait Door – Plattenstenenbrug 

Het jaarlijkse ‘De Brug Draait Door’ vindt dit jaar plaats op zondag 26 augustus. Een hartstikke gezellig feest op de Plattenstenenbrug in Alkmaar. Dit jaar is het de 11eeditie van het feest dus wederom wordt het dit jaar ook weer een fantastische avond. Het feest is gratis toegankelijk en alcohol is 18+.

Featured Image By DE KONING 

 

Inner Circle – Podium Victorie

30 augustus treed de Reggae band ‘Inner Circle’ op in Podium Victorie Alkmaar. De band staat bekend om hun nummers: ‘A La La Long’ en ‘Bad Boys’. De band brengt het ultieme Jamaicaanse zomer gevoel naar boven. Wil jij het optreden bijwonen? Klik dan HIER voor de tickets!

Featured Image By PODIUM VICTORIE