De leukste feestjes van: JUNI

Hier is die dan, de juni event agenda! De zomermaanden komen er weer aan en dat betekent de tofste evenementen, leukste festivals en heerlijkste hapjes/drankjes. Natuurlijk wil je de leukste niet missen en daarom hebben wij eens goed gekeken wat er allemaal te doen is in de maand juni.

Indian Summer – Langedijk

De achttiende editie van Indian Summer vindt plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni. Indian Summer is een tof festival voor jong en oud. Er komen bekende artiesten als: Lil’ Kleine, Jeugd van Tegenwoordig, Boef en nog veel meer. HIER zijn kaarten te koop.

Featured Image By INDIAN SUMMER

De Hout Rocks – de Hout

Zondag 24 juni vindt de Hout Rocks plaats in De Hout. Het festival is vooral gericht op rock/punkrock. Er komen lokale bandjes optreden die leuke muziek gaan spelen. Het begint om 13:00 en eindigt om 18:30. Het festival is gratis en toegankelijk voor alle leeftijden.

Featured Image By ALKMAAR CENTRAAL

Beatcoin Festival – Alkmaar

Er is een gaaf festival gepland op zaterdag 16 juni genaamd het Beatcoin Festival. Het festival is vrij nieuw maar ze hebben groot uitgepakt qua artiesten. Er zijn DJ’s zoals: DJ La Fuente, Dyna, Freddy Moreira, Johnny 500, Afrobros en nog veel meer. Bestel HIER je kaartje. Al meer dan 90% is al verkocht dus wees er snel bij. Het festival is 18 plus!

Featured Image By BEATCOIN FESTIVAL

Crossoverstad – Overstad

Het Crossoverstad festival komt er weer aan. Zaterdag 30 juni is het zover en maken we er weer een mooi feest van. Er zijn veel activiteiten aanwezig. Je kunt er bijvoorbeeld skaten, Graffiti kunst maken, Workshops volgen en nog veel meer leuke dingen. Toegang is gratis en het festival is er voor alle leeftijden.

Featured Image By CROSSOVERSTAD

Vunzige deuntjes – Podium Victorie

Hou jij van muziek? Dan is Vunzige deuntjes ideaal voor jou. Zaterdag 23 juni vindt Vunzige deuntjes plaats in Podium Victorie. Er komen verschillende artiesten optreden om er een mooi feestje van te maken. Het feest is toegankelijk voor iedereen die 18 jaar of ouder is. Koop HIER je tickets!

Featured Image By PODIUM VICTORIE