Ik ben van mij: IN JE BIKINI OP INSTA?!
1461
post-template-default,single,single-post,postid-1461,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Ik ben van mij: IN JE BIKINI OP INSTA?!

Salina en Talia van het Dalton College in Alkmaar hebben voor hun maatschappelijke stage bij STAD een poster ontworpen voor de campagne: Ik ben van mij. Met deze poster stellen zij de vraag: Vind jij dit een gepaste foto? 

 

Salina en Talia gingen op pad met camera en microfoon en vroegen voorbijgangers wat zij van bepaalde bikinifoto’s op Instagram vinden. Dat leverde leuke antwoorden op! Bekijk de video hieronder!

Featured Image By: STAD Alkmaar
Featured video By: STAD Alkmaar, VIA