Project: Music United - STAD Alkmaar
1264
post-template-default,single,single-post,postid-1264,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Project: Music United

Het tijdperk van hypercommunicatie is aangebroken. Informatie is binnen enkele seconden online te vinden en iedereen is altijd bereikbaar. Dit is onwijs handig, maar hierdoor ontstaat er wel isolatie. Gregory Chong vond dat hier verandering in moet komen en bedacht Music United.

“Jongeren willen samenkomen, jongeren hebben connectie nodig, maar falen dit te vinden. We willen jongeren bij elkaar brengen door middel van muziek. Het is dé universele taal van de wereld. Muziek staat tegenwoordig bekend als een eindeloze zee van aanbieders, strijdend om te aandacht van de luisteraar. Zo eindeloos en chaotisch dat de jonge artiesten elkaar in dezelfde stad niet eens kunnen vinden, terwijl er genoeg zijn. Daarom is ons idee om saamhorigheid te creëren onder de jongeren”

Music United wilt jonge artiesten van verschillende genres bij elkaar brengen en deze allemaal samen te laten werken aan het opbouwen van een concert. Er worden meerdere sessies gehouden en vervolgens wordt Music United afgesloten met een concert. De deelnemers krijgen de kans hun talent, skills en geproduceerde muziek te laten horen aan publiek.

Featured image by STAD