stage - STAD Alkmaar
223
page-template-default,page,page-id-223,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
stage lopen bij stad

Op zoek naar een leuke, uitdagende en unieke stage? We got you! Stichting Talent And Dreams (STAD) Alkmaar is een jongerenprojectbureau in Alkmaar, met een eigen website gemaakt voor en door jongeren uit de regio. STAD helpt jongeren verder met het opzetten van hun eigen projecten en evenementen zoals sporttoernooien, modeshows of festivals.

STAD is er voor en door jongeren. Iedereen kan bij STAD geweldige, spraakmakende, grote en kleinschalige projecten organiseren. Jongeren kunnen hun eigen idee of droom bij STAD ontwikkelen en uitvoeren. STAD stimuleert, faciliteert en begeleidt de jongeren in het uitvoeren van projecten. Op onze website vind je de laatste nieuwtjes, de leukste activiteiten en de ongezouten mening van jongeren. Alles wat jongeren uit Alkmaar interessant vinden kun je terugvinden op deze site.

STAD Alkmaar biedt verschillende stageplekken voor zowel het MBO als het HBO. Staat jouw opleiding er niet tussen maar wil je toch graag solliciteren? Dat kan, gewoon even contact opnemen.

Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief + CV naar julia@stad-alkmaar.com