Heb jij ook een goed idee?

Club Bert

Een breed opgezette ontmoetingsplek, laboratorium, waar kunstenaars, wetenschappers, studenten, creatievelingen en cultuurminnaars deel kunnen nemen. Club Bert is de netwerkavond voor jongeren in en om Alkmaar.

Bert organiseert ontmoetingen op een informele, culturele manier voor jongeren tot 25 jaar. Het is een avond in een reeks waarin jongeren (kunstenaars, wetenschappers, beleidsmakers, ondernemers en belangstellenden tot 25 jaar elkaar kunnen ontmoeten, inspireren en uitdagen. Het doel is dat er een club ontstaat van waaruit je nieuwe inspiratie kunt op doen, waar je op andere gedachten kunt komen en waar risico’s genomen worden. Doordat de avonden interactief zijn is het mogelijk om nieuwe kunstenvormen, muziekgenres, trends en nieuwe media tijdens deze avonden te ontdekken en zelf toepassen.


Resultaat: Creatieve broedplek voor jong talent
Fase: Afgerond