Heb jij ook een goed idee?

House Boom Bass

Een bijzonder creatief manier om verschillende jongerendoelgroepen bij elkaar te brengen – Je hoeft niet van een soort muziek te houden, om ook andere muziek goed te vinden. Iedereen kent van elke muziekstijl wel een liedje die hij of zij leuk vindt. Hip-Hoppers, Housers, Drum & Bass Bangers, Rockers en Popkoppen. Muziekstijlen worden vaak onderverdeeld in hokjes, met daarin de mensen die van die stijl houden. Als al die hokjes nu eens samen komen in een groot hok, het hok waar Casper Horn zich in bevindt, wat ontstaat er dan?

Dan krijg je een feest als House! Boom! Bass! Een hippe woordspeling van Huisje Boompje Beestje. Het idee achter dit feest is het samenbrengen van verschillende mensen, met de muziek als verbindend element.

Na een doelgroep (16 tot 25 jaar) onderzoek in de binnenstad kwam hij er achter dat de etablissementkeuze van uitgaanspubliek vaak om de zelfde afwegingen gaan, namelijk: of er vrienden zitten, de muziek die er gedraaid wordt en de sfeer die er is. Deze 3 elementen komen terug in het concept HOUSE! BOOM! BASS! De muziek komt terug in 4 verschillende stijlen, er is een originele decoratie en de vrienden neemt iedereen zelf mee!

Voorafgaand aan House! Boom! Bass! Kan je op diverse manieren je lievelingsnummer aanvragen bij de DJ’s. Zo hangt er een vogelhuisje in het bovencafé van de Victorie en is er via de evenementenpagina op Facebook ruimte voor het aanvragen van een nummer.

Casper hoopt door het organiseren van HOUSE! BOOM! BASS! verschillende jongeren bij elkaar te brengen en nieuwe doelgroepen aan te trekken tot Podium Victorie.


Resultaat: Feest
Fase: Afgerond