City Beach WalkHeb jij ook een goed idee?

City Beach Walk

Een fris, jeugdig & fashionable initiatief – Vrijdag 18 mei gingen de Alkmaar Fashion Days van start. Jongeren van STAD zagen dit als een mooie kans om ook eens aan de slag te gaan met mode en zochten een toepasselijke aansluiting hierop. Zo ontstond het idee “City Beach Walk”.

Ilse Snijders en Britt Lunstroo wilden met dit idee laten zien dat de termen mode, catwalk en fashion goed te combineren zijn met de zomer, strand en gezelligheid. De “City Beach Walk” vondt plaats op Stadsstrand De Kade, gelegen aan de Noorderkade te Alkmaar.

Tijdens deze mini-modeshow lieten zij dankzij de hulp van zes modellen items zien van verschillende kledingzaken. De deelnemende winkels waren de Nr. 9, Lemon & Lime, Mirazo Ibiza, Emanuell & Rollin. Per winkel werd een greep uit hun zomercollectie tentoongesteld. Gast-dj Mark Wille (bekend van 3Gram) zorgde voor de muzikale begeleiding van dit event. Met behulp van kapsters en visagisten werd deze dag professioneel begeleid.


Resultaat: Modeshow
Fase: Afgerond