Heb jij ook een goed idee?

Moved by Music

Een bijzondere minivoorstelling van muziek en dans geproduceerd door jongeren, die de kust van Noord-Holland deze zomer langsgaat – “Moved By Music” bezorgt strandbezoekers deze zomer een extra gezellige dag, nu maar hopen op mooi weer.

Remi Walsarie en Robbie Fijen vormen sinds april 2010 een muzikaal duo. Deze singer/songwriter en percussionist uit Noord-Holland schrijven hun eigen tekst en muziek die het best te vergelijken is met Jason Mraz of Jack Johnson. De vrolijke zomerse klanken brengen een gezellige en relaxte sfeer met zich mee. Ze kunnen rocken en krijgen iedereen aan het swingen, maar zorgen net zo gemakkelijk voor heerlijke, rustige achtergrond muziek.

Hoewel deze heren nog niet heel lang een duo vormen hebben ze toch al aardig wat optredens achter de rug. Naast in veel kleine zaaltjes te hebben opgetreden stonden Remi en Robbie onder andere in de Weardse Tempel in Heerhugowaard en meerdere malen in Podium Victorie in Alkmaar. Ook hebben ze mee gedaan aan de Band Battle van Til Trofee en hebben ze op verschillende radio stations gespeeld.

Nu gaan beide heren een stapje verder. Samen met jonge (semi) professionele dansers, hebben zij hard gewerkt aan een nieuw concept “Moved By Music”. Zij laten hiermee op eigenzinnige, creatieve en gezellige manier zien dat het mogelijk is om verschillende dansstijlen op een en hetzelfde nummer toe te passen. ” Wij willen laten zien dat muziek en dans samen gaat, op een en hetzelfde nummer ballet, hip hop of zelfs capoeria combineren en dit tot een mooi geheel laten brengen is ons doel. Wij hebben er zin in”, aldus organisator Remi Walsarie.

Moved By Muziek speelt 31 juli om 15:00 bij Strandpaviljoen Offshore te Bergen aan Zee en 20:00 bij Strandpaviljoen de Tropen te Egmond aan Zee. Ook spelen zij 05 augustus om 15:00 bij Club Zand te Castricum aan Zee en 20:00 bij Sunseabar te Wijk aan Zee.


Resultaat: minivoorstelling van muziek en dans
Fase: Afgerond