TOF 1Heb jij ook een goed idee?

Tof!

Een onbezorgde, toffe dag voor de kleintjes – Mijn naam is Dorine de Vries en ik ga een super leuke dag organiseren voor kinderen die het wat moeilijker hebben in het leven. Deze kinderen zijn in de leeftijd van 5 t/m 10 jaar. Deze kinderen verdienen meer plezier. Hier ga ik met mijn project “ToF” voor zorgen. De meisjes worden aangekleed en opgemaakt als prinses, model of hun idool. Voor de jongens kan dit ook een fantastische dag worden. De jongens kunnen bijvoorbeeld als spiderman, batman of als een stoere piraat.

Ik ga dit organiseren, omdat het mij echt ontzettend leuk lijkt deze kinderen blij te maken en gelukkig. Het is voor mij geweldig om te zien dat deze kinderen een onbezorgde dag kunnen beleven voor kinderen die het extra hard nodig hebbben. Het is kleinschalig project dus deze kinderen worden echt in het zonnetje gezet en dat vind ik letterlijk ToF!

Ik wil graag tijdens deze dag de onderstaande gevoelens met deze jongeren samen beleven.

– Trots

– ontspannen

– kindvriendelijk

– plezier

– zorgeloos

– vrolijk

– vriendschap

Vooral de het begrip “Trots” vind ik erg belangrijk. Deze kinderen moeten namelijk ook trots op zichzelf kunnen zijn. Ze zijn niet minder waard dan kinderen die geen afwijking, aandoening of handicap hebben. Als ze aan het eind de mooie foto’s bekijken zullen ze zich trots en zelfverzekerd voelen. Dat lijkt me fantastisch!


Resultaat: Een onbezorgde, toffe dag voor jonge kinderen
Fase: Afgerond