Iedereen dezelfde rechten

Deze poster hebben Nora, Alex, Maikel, Anferny & Batsheva (MaS leerlingen van het PCC) gemaakt tijden hun stage bij STAD. Het doel van deze poster is om te laten zien dat er geen verschillende rechten mogen zijn tussen mannen en vrouwen. Mannen kunnen net zo gevoelig zijn als vrouwen en kunnen ook het huis schoonmaken als het nodig is. Vrouwen kunnen sterk en technisch aangelegd zijn of misschien juist heel sportief. Helaas is er nog steeds geen gendergelijkheid in de wereld en alsnog veel vooroordelen. Deze poster is gemaakt met behulp van andere leerlingen van het PCC Oosterhout. In de poster zijn verschillende jongeren met verschillende gewoontes, kledingstyles en interesses gefotografeerd. Zij zijn in deze poster dan ook terug te zien.

Featured image by Pexels

Deel dit via:
Redactie