Re DesignHeb jij ook een goed idee?

Re-Design

Re-Design maakt jouw kleding festival klaar – Je hebt een onwijs duur kaartje gekocht voor een festival, maar je staat weer met het probleem dat je echt niet weet wat je aan moet trekken. Je hebt al je kleding al zo vaak aangehad en bent toe aan iets unieks. Daarom vond op donderdag 16 mei het project Re-Design plaats: om nieuw leven in kledingstukken te blazen.

Júlia Paulik, (19 jaar) is initiatiefneemster en heeft dit project met veel passie georganiseerd. “Ik sta vaak voor het probleem dat ik niet weet wat ik aan moet trekken, vooral als het festivalseizoen begint. Ik weet zeker dat ik niet de enige ben, vandaar dit project”

Deze avond met verschillende kledingworkshops, geheel in festival setting, gaf jongeren de mogelijkheid om onder begeleiding een creatieve uitstraling op kleding te creëren. Jongeren hebben gave slippers gemaakt, t-shirts opgepimpt en mooie haarbanden en clutches ontworpen. De deelnemers schitterden deze zomer op alle festivals in kleding die niemand anders in de kast heeft hangen.

De spelregels luidden als volgt:

#Neem drie oude kledingstukken mee, bijvoorbeeld een T-shirt of topje die je niet meer leuk vindt.

#Neem een paar oude slippers, een linnen sjaal en een sleutel (die je niet meer gebruikt) mee.

#Kom gezellig met je vriendinnen langs

#Heb je zelf nog leuke oppimp materialen thuis liggen? Neem ze gerust mee!

Re:Design vond plaats op de Noorderkade 132 te Alkmaar, van 19:00 tot 22:00 uur.


Resultaat: Kledingworkshop voor de beste festivaloutfits
Fase: Afgerond