Nieuwsflits: achterdam van Alkmaar

MaS leerlingen hebben tijdens hun maatschappelijke stage bij Stichting Talent And Dreams (STAD) een eigen activiteit georganiseerd. Dit in het kader van de WECAN Young campagne waarbij jonge changemakers zelf aan de slag gaan om de campagne vorm te geven. Hierbij geven zij tijdens hun stage aan wat zij zelf belangrijk vinden. Na een leuke creatieve training van STAD en een uitgebreide brainstormsessie zijn zij aan de slag gegaan met het uitvoeren van een eigen idee.

Dit is een filmpje geworden van een nieuwsflits gemaakt door MaS leerlingen Ahmet, Jared, Joost en Dave. Het gaat over de Achterdam in Alkmaar. Zij hebben dit onderwerp gekozen omdat omdat het in Alkmaar een actueel onderwerp is. Onlangs is er een grote inval op de Achterdam geweest tegen mensenhandel. Zij zijn de straat opgegaan om te kijken wat Alkmaarders vinden van de inval op de Achterdam en over het onderwerp mensenhandel. Kijk hieronder het resultaat.

Deel dit via:
Redactie