Reclamespot: vrouwen zijn sterk

MaS leerlingen hebben tijdens hun maatschappelijke stage bij Stichting Talent And Dreams (STAD) een eigen activiteit georganiseerd. Dit in het kader van de WECAN Young campagne waarbij jonge changemakers zelf aan de slag gaan om de campagne vorm te geven. Hierbij geven zij tijdens hun stage aan wat zij zelf belangrijk vinden. Na een leuke creatieve training van STAD en een uitgebreide brainstormsessie zijn zij aan de slag gegaan met het uitvoeren van een eigen idee.

Bas van Sijp, Ramon van Gelder, Rainier Hersisia en Max Heiligers mochten de afgelopen dagen bij Stichting Talent And Dreams hun eigen plan uitwerken. Na een intensieve training zijn zij aan de slag gegaan als changemaker.  Na lang te hebben gebrainstormd kwamen zij op het idee om een reclamespotje te maken. Het doel van het filmpje is om te laten zien dat vrouwen ook sterk zijn.

Featured image by Pexels

Deel dit via:
Redactie