STAD VAN DE STRAATHeb jij ook een goed idee?

STAD van de Straat

Eindelijk was het dan zo ver: het nieuwe kantoor van Stichting STAD Alkmaar aan de Noorderkade werd geopend. Een goede reden voor STAD om eens flink uit te pakken! – Een middag vol singer-songwriters, een expositie, eten, drinken en een workshop graffiti tekenen en -spuiten gegeven door Martijn Faber!

Melvin van den Dungen en Dionne van der Snee hadden een briljant plan voor de opening van het nieuwe kantoor. Het idee was om een zo relaxed mogelijke sfeer te creeëren waarbij iedereen zich op zijn gemak zou voelen. Dat idee mondde dankzij de creatieve aankleding van het pand al snel uit in een huiskamerstijl met een gezellige sfeer. Als kennismaking met het kantoor van STAD werden optredens verzorgd door talentvolle singer-songwriters. En niet de minste: Joey Vriend, One DNA, Max Ouwejans, Sanne Daas en Jeanne Rouwendaal lieten zich tijdens de opening horen. Daarbij konden jongeren hun creativiteit volledig vrijlaten door mee te doen aan een workshop graffiti tekenen en een workshop graffiti spuiten. Als dát geen geslaagde opening was…

Het was een geweldige dag vol gezelligheid en leuke reacties. En het belangrijkste: het kantoor van STAD is klaar om gebruikt te worden! Ben je nieuwsgierig? Kom dan vooral eens langs op de Noorderkade!

Met dank aan: Joey Vriend, One DNA, Max Ouwejans, Sanne Daas, Jeanne Rouwendaal en Martijn Faber


Resultaat: Nieuw Kantoor
Fase: Afgerond