Heb jij ook een goed idee?

BRAINSTORMSESSIE PROJECT-X

In Alkmaar Kan Alles is een campagne voor jongeren in Alkmaar om hun idee niet alleen te dromen, maar ook uit te voeren! Als aftrap van de campagne heeft de 21-jarige Iza van Vliet de afgelopen weken twee creatieve brainstormsessies georganiseerd – De campagne is opgezet door Stichting Talent And Dreams in samenwerking met de gemeente Alkmaar. Hiermee willen zij ambitieuze jongeren de kans geven om Alkmaar leuker te maken. Jongeren kunnen tot €2000,- krijgen voor het realiseren van hun eigen idee, waarbij STAD maatgerichte begeleiding biedt. Van een festival tot voetbaltoernooi, van paintball event tot magazine. Geen idee is te gek!

De afgelopen weken werden Alkmaarse jongeren bij elkaar gebracht om aan de hand van verschillende brainstormsessies op een originele manier creatieve concepten te ontwikkelen. De eerste brainstormsessie vond plaats bij STAD, de tweede bij LIFE 072. Uit de brainstormsessies kwamen vernieuwende concepten en de jongeren waren super enthousiast. Alle jongeren die nog een keer willen brainstormen of degenen die hun eigen idee willen uitvoeren zijn natuurlijk van harte welkom bij STAD! (Noorderkade 132 in Alkmaar).

Voor meer informatie over de campagne, de brainstormsessies of het indienen van je idee kun je terecht op de website: www.inalkmaarkanalles.nl.

De brainstormsessie in Life 072! Woensdag 14 mei 2014.


Resultaat: Brainstorm
Fase: Afgerond