Be yourself, lose the mask

“Be Yourself, lose the mask” is de boodschap van Thomas Breed en Anne Jonker. Zij hebben tijdens hun maatschappelijke stage bij Stichting Talent And Dreams (STAD) een eigen poster vormgegeven met deze tekst. Dit in het kader van de WECAN Young campagne waarbij jonge changemakers zelf aan de slag gaan om de campagne vorm te geven. Hierbij geven zij tijdens hun stage aan wat zij zelf belangrijk vinden. Na een leuke creatieve training van STAD en een uitgebreide brainstormsessie zijn zij aan de slag gegaan met het uitvoeren van het idee.

Zij wilden geen poster in de vorm van een advertentie maar een poster met een boodschap. ‘Be yourself, lose the mask’. Dit vonden zij een goede motto voor de poster omdat eigenlijk iedereen zich weleens achter een masker verbergt. Veel mensen durven zich niet altijd uit te spreken of voor zichzelf op te komen en daar wilden zij verandering in aanbrengen. Vooral jongeren vinden dit soms lastig en de groepsdruk is groot. Thomas en Anne zijn van mening dat mensen zich niet moeten schuilen achter maskers, want iedereen is uniek!  Zij hopen met deze poser andere jongeren te kunnen raken en in te laten zien dat zij ook zichzelf kunnen zijn. Om het project vorm te geven organiseerde zij een eigen fotoshoot en zijn zij daarna aan de slag gegaan met de vormgeving van het geheel. “Het resultaat is heel mooi geworden en wij zijn hier trots op” aldus Thomas en Anne.

Deel dit via:
Redactie