Heb jij ook een goed idee?

The Halloween Event 2014

Op zaterdag 25 oktober 2014 tussen 19:00 en 23:00 uur brak de hel los in het Waarderhout in Heerhugowaard! – Jongeren veranderden in de grootste nachtmerries en jaagden de bezoekers de stuipen op het lijf! De creeps leidden de bezoekers door het bos heen en lieten jongeren een uur lang pure horror ervaren. Voor een prijsje van maar €4,- per persoon konden jongeren in groepjes van 6 de tocht lopen. ”Wat heb je te verliezen? Behalve je leven natuurlijk!”

The Halloween Event is een spooktocht in de Waarderhout die georganiseerd is door een enthousiaste groep jongeren met een grote passie voor Halloween. Wat begon als een feestje heeft zich uitgebreid tot een steeds groter evenement. Naast dat deze spooktocht Heerhugowaard een stukje interessanter maakt voor jongeren bewijst The Halloween Event dat jongeren zonder professionele ervaring ook een vet evenement neer kunnen zetten. Het belangrijkste is dat alle jongeren hun passie voor horror bij The Halloween Event kunnen delen. Zij krijgen hulp bij het uitvoeren van hun rol en zo komt er een gruwelijke spooktocht tot stand. In het eerste jaar deden alleen jongeren uit Heerhugowaard en omstreken mee als vrijwilligers, maar intussen komen jongeren uit heel Nederland om mee te werken of deel te nemen aan deze spooktocht!

The Halloween Event werd georganiseerd voor jongeren tussen de 13 en 25 jaar. Geesten, zombies, clowns, spinnen… ze waren er allemaal om de groepen jongeren bang te maken. En dat is gelukt… van de 200 bezoekers waren er een aantal jongeren die te bang waren om de tocht verder te lopen. De enthousiaste reacties vlogen de organisatoren om de oren, kortom: het was een groot succes.

Jammer dat je dit event gemist hebt? Misschien zien we jou dan volgend jaar! Hou www.thehalloweenevent.nl in de gaten voor meer info!


Resultaat: Een spooktocht in de Waarderhout
Fase: Afgerond