ShuffleHeb jij ook een goed idee?

Shuffle Release

Alkmaar heeft iets nieuws: een tof, online jongerenmagazine dat bruist en de eigenzinnigheid van Alkmaar bloot legt. Het magazine is af en de makers zijn trots en blij! – Shuffle Magazine is een scout: Shuffle is altijd op zoek naar nieuw Alkmaars talent dat mee kan doen. Zij is niet voor de hand liggend en zwemt graag tegen de stroom in. Choqueren, tot lachen aanzetten, de (pijnlijke) waarheid onthullen, lekker tegen de schenen schoppen, en dat -alles- met de beste intentie. Shuffle komt er mee weg, want zij is een vriend voor iedereen. Shuffle biedt een podium voor Alkmaarders en creëert daarmee begrip, acceptatie en saamhorigheid. Daarnaast bundelt zij cultuur en bespreekt zij maatschappelijke onderwerpen om jongeren meer bij hun stad te betrekken. Zolang zij beweegt, informeert, verbindt en inspireert is zij gelukkig. Mensen spreken over haar en kijken er naar uit om haar te zien. Wat zal zij nu weer brengen?

Populaire onderwerpen als Kunst (ja, dat hoort wél met een hoofdletter), uitgaan, lifestyle en cultuur komen in Shuffle Magazine aan bod, en daarnaast is er veel ruimte voor onderwerpen als ondernemen, politiek, wonen, economie, & geschiedenis. Toegankelijk en met pit geschreven.

De motoren achter Shuffle Magazine zijn Ema Najetovic en Karlijn Plunkett. Zij kwamen op het idee om een magazine neer te zetten dat jongeren aanspreekt. ”Iets wat er volgens ons een veel jonge Alkmaarders nog niet is. Wat strookt met de hedendaagse cultuur en lijkt op hoe het er echt aan toe gaat. Een eerlijke weerspiegeling van de jongerencultuur en een platform waar jongeren zich kunnen uiten. Dat Alkmaarse jongeren een podium krijgen waar zij op allerlei gebieden hun creativiteit aan de buitenwereld kunnen laten zien. Wij willen graag dat dit eerlijk, echt en grappig is. Ook willen wij jongeren graag informeren over zaken waar zij door het jong zijn niet meteen aan denken, geschiedenis en politiek bijvoorbeeld, op een frisse manier geschreven zodat ook jongeren deze onderwerpen tot zich nemen. Wij hebben ons uiterste best gedaan en volgens mij is het best goed gelukt!” aldus Ema en Karlijn.

De release van Shuffle Magazine vond plaats op zaterdag 1 november. Zo’n 100 jonge, creatieve en nieuwsgierige Alkmaarders kwamen bij elkaar voor de primeur van het magazine, om te netwerken en te dansen! Om precies 00:00 uur werd het magazine gelanceerd.

Lees het magazine via: http://www.shufflemagazine.nl/ of blijf via Facebook op de hoogte van alle nieuwtjes via Facebook: Shuffle 072.

Heb jij een tof idee en wil je een bijdrage leveren aan Shuffle? Mail dan naar jeetjewatcoolzeg@shufflemagazine.nl.


Resultaat: Een online magazine
Fase: Afgerond