Heb jij ook een goed idee?

Studentendag 2015

Leerlingen worden op een creatieve manier geïnspireerd door het echte studentenleven – Op dinsdag 20 januari was het zo ver: leerlingen van het CSG Jan Arentsz namen een dag een kijkje in het echte studentenleven! Door inspirerende ervaringsdeskundigen, oftewel studenten en intensieve workshops werden leerlingen van 5-vwo geïnspireerd door alles wat de leerlingen na de middelbare school te wachten staat.

Waarom zeggen mensen dat de studententijd de leukste tijd van je leven is? Wil je straks op jezelf gaan wonen of juist niet? Wat vind je belangrijk, alleen keihard feesten of zo snel mogelijk je diploma halen? Hoe kan je simpel en lekker koken met zo weinig mogelijk geld? Dit zijn allerlei vragen waar je als student mee te maken krijgt. Om een kijkje te geven in het echte studentenleven organiseerden Anne Kramers, Sanne Boersma, Daniel Ernste, Sjoerd Bommer, Sebastiaan de Jager en Govert Neyts ‘Studentendag 2015’.


Resultaat: Workshop dag voor aankomende studenten
Fase: Afgerond