High Heels Run

Gisteren was het eindelijk zover: De High Heels Run op het Canadaplein in Alkmaar! Ik (Ruby) deed natuurlijk mee! De High Heels Run werd georganiseerd door Womanlink en is het startsein voor de Internationale Vrouwendag, die op zondag 8 maart 2015 plaatsvindt. De High Heels Run is een metafoor voor vrouwen op hoge hakken die naar de top willen, om te laten zien dat vrouwen op hakken alles kunnen en voor vrouwen die zichzelf op de kaart willen zetten.

Bij de run was genoeg pers aanwezig en zodra ik mijn outfit aan had kwamen de journalisten en fotografen van alle kanten aangestormd. Ook de andere hardloopsters hadden mooie outfits aan en stonden hoog op de hakjes! Er was veel publiek aanwezig om de lopers aan te moedigen. Om alles goed in de gaten te houden waren twee scheidsrechters en een juryteam aanwezig. De scheidsrechters hebben de hakken allemaal opgemeten om zeker te weten dat alle hakken hoger waren dan 5 centimeter en om te kijken wie de hoogste hakken droeg. De jury beoordeelde de outfits van de deelnemers.

De snelste was ik niet, maar dat was voor mij geen verassing. Mijn doel was natuurlijk de prijs winnen voor mooiste outfit! Ik had de hele week mijn best gedaan om mijn jurk van Verkleedkleren Online op te pimpen, maar ook de prijs voor de mooiste outfit heb ik uiteindelijk niet gewonnen. Balen, maar ik kreeg wel een prijs als jongste deelnemer. We hebben een superleuke middag gehad op het Canadaplein!

Deel dit via:
Redactie