Heb jij ook een goed idee?

Transformation

Een podium creëren waarbij (opkomende) artiesten de kans krijgen om op te treden en hun talent te laten zien – Op zaterdagavond 4 april, tijdens Alkmaar Shopping Night werd Café Bruintje omgetoverd tot een creatieve plek vol singer-songwriters en spoken word artiesten. Het event heet Transformation vanwege de transformatie die een talent doormaakt nadat hij of zij zich voor het eerst blootgeeft als artiest. De avond draait om inspiratie: ”Wij willen de artiesten een podium geven om zichzelf te zijn, zich aan het publiek te laten zien, om zelfvertrouwen creëren maar we willen ook onze gasten inspireren om zelf out of the box te denken en te doen waar zij zelf goed in zijn of wat zij leuk vinden!” aldus de 19-jarige organisator Jereton Lauwrends. De singer-songwriters die je deze avond kan bewonderen zijn: Noah Meah, Rachel van der Meent, Nienke Botma en Anouk Slik, spoken word artiest is Jason de Vries.

Organisator Mandy Fontaine (18 jaar): ”Jereton is ontzettend creatief maar daarbij chaotisch. Ik ben veel meer geordend en zakelijk, dat maakt ons een gouden team om dit evenement te organiseren”. De twee vullen elkaar perfect aan en delen samen de passie voor het organiseren van evenementen. Zij willen andere mensen de avond van hun leven bezorgen. Daarbij zingen zij zelf dag en nacht en hebben zij een grote liefde voor (pop)muziek. Het duo organiseert dit evenement vanuit een speciale gedachte: ”Iedere artiest heeft een zaadje in zijn hoofd waarmee hij of zij iets creatiefs kan doen. Ze zitten thuis en hebben niet altijd het lef om die creativiteit te uiten. Wij willen dat dat zaadje gaat bloeien door het water te geven zodat iedereen met zijn of haar talent aan de slag gaat en dit aan de buitenwereld laat zien!”.

Samen met de artiesten en het publiek was het een te gekke avond!


Resultaat: Optreden van diverse Singer songwriters
Fase: Afgerond