Music UnitesHeb jij ook een goed idee?

Music Unites

Een nieuw muziekevenement bij Grand Café Koekenbier voor en door jonge muzikanten; Music Unites brengt muzikanten uit Alkmaar en omstreken bij elkaar om samen op te treden en te genieten van de muziek en creativiteit die de muzikanten samen te bieden hebben – Het idee voor het evenement is bedacht door Randy Poelman (19 jaar), Xufei Scheerman (22 jaar), Pepijn Ham (20 jaar) en Claudia Adrichem (21 jaar): ”Het podium dat wij de muzikanten willen bieden is niet voor iedere muzikant even vanzelfsprekend, terwijl het heerlijk is om creativiteit door middel van muziek te uiten!” Dit is waar de stichting OneDollarForMusic zich in Indonesië voor inzet. Zij ontwikkelen jongeren op muzikaal gebied. Dit wordt door de overheid niet serieus genomen terwijl jongeren door deze muzikale ontwikkeling later iets veel groters voor het land kunnen betekenen. Door deze stichting kregen de organisatoren de inspiratie voor dit unieke muziekevenement.

Daarom haalde de groep het idee van OneDollarForMusic naar Nederland om muzikanten op 16 augustus te coachen, samen te jammen en op te treden op een open podium bij Grand Café Koekenbier. Na de aftrap van het evenement sloten steeds meer muzikanten aan en ontstond door ieder zijn eigen inbreng een groot muzikaal optreden waarbij de muzikanten ook nog eens professioneel werden gecoacht. Er was veel publiek en iedereen had het ontzettend naar zijn zin! Zelfs OneDollarForMusic was er even bij om met hun professionele coaches live te coachen via skype! Bekijk hier de eerste beelden van deze muzikale zondagmiddag:


Resultaat: Muziekevenement
Fase: Afgerond