Heb jij ook een goed idee?

Fanatic Poi

Poi, voor veel mensen onbekend, voor Bart zijn grote passie. Met trucjes met vuur, licht, linten en gewichten wil hij meer mensen enthousiast maken voor deze mysterieuze sport – Poi is een vorm van jongleren en betekent: met een gewicht, vuur, linten of led-attributen aan een koord of ketting verschillende trucks doen. Bart kwam vijf jaar geleden door een workshop in aanraking met vuurpoi en is er sindsdien wekelijks mee bezig. Hij geeft workshops en treedt op verschillende evenementen op. Zijn droom is om het land door te reizen en op allerlei festivals op te treden en natuurlijk dat veel meer mensen in aanraking komen met poi!

Om deze droom werkelijkheid te laten worden maakt Bart video’s onder de naam ‘Fanatic Poi’ om mensen enthousiast te maken voor poi. Ook hoopt hij met de video’s zijn netwerk uit te breiden en mensen iets nieuws te leren: ‘’want andere mensen nieuwe trucks leren geeft ontzettend veel voldoening!’’. Zijn tip voor mensen met een hobby die (nog) niet heel bekend is bij anderen? ‘’Doorzetten! Het gaat er niet om hoe goed je bent, het gaat erom dat jij jezelf bent en laat zien wat je kan en natuurlijk dat je er plezier in hebt. Als je ermee doorgaat leer je vanzelf mensen kennen die deze passie met jou delen en die jouw hobby net zo cool vinden als jij!’’

Bart zijn eerste video laat een vuurpoi-show zien. Daarna is iedere maand een nieuwe instructievideo te zien met verschillende poi-variaties. Wil je meer informatie over workshops of evenementen? Of doe jij zelf aan poi en wil je kennismaken? Neem dan contact op via bartn@hotmail.nl.


Resultaat: Videoreeks over Fanatic Poi
Fase: Afgerond