Heb jij ook een goed idee?

We Are Your Friends

We Are Your Friends is een evenement voor jongeren van 14 tot 18 jaar die de festivalvibe naar binnen brengt. Met acts en verschillende activiteiten worden jongeren van verschillende scholen in Alkmaar samengebracht en zullen zij zien dat evenement ook zonder drank tof kan zijn – WAYF wordt georganiseerd door Sjoerd Bommer, Daniël Ernste en Rick Voogd. Drie ondernemende leerlingen van het CSG Jan Arentsz. Zij konden zelf zo’n twee maanden genieten van het uitgaansleven in Alkmaar maar door de nieuwe alcoholwet is er voor hen en veel andere jongeren een gat ontstaan tussen de ene kant frisfeesten voor een jonger publiek en aan de andere kant de lust naar festivals en de kroeg. Voor deze jongens reden genoeg om hier verandering in te brengen!

De groep organiseerde een evenement in Koel310 met een relaxte sfeer, toffe muziek en meer! De festivalvibe is voor de organisatoren belangrijk omdat het een vrolijke, zomerse sfeer met zich meebrengt die goed past bij het evenement. Zo waren er naast een photobooth en popcornmachine verschillende dans- en lichtperformances, facepainting en opblaasattributen. Voor de jonge dj’s Sem Bootsma, Devine, The Sjo en Rick V was het tijd om los te gaan met diverse muziekstijlen, met house als basis.

Op vele scholen in Alkmaar waren promotors actief die unieke textielbandjes als entreekaartjes hebben verkocht. Om het feest bij zoveel mogelijk jongeren onder de aandacht te brengen werden promo-acties georganiseerd in een aantal pauzes van middelbare scholen in Alkmaar.

Like de Facebookpagina om op de hoogte te blijven.


Resultaat: Festival
Fase: Afgerond