Heb jij ook een goed idee?

Shisha Experts Events

Shisha, ook bekend als de waterpijp, is een opkomende rage in Nederland. Steeds meer mensen en met name jongeren zijn bekend met Shisha maar de drempel om naar een loungebar in de stad te gaan is voor veel jongeren hoog. Daarom wil Shisha Experts, opgezet door Judah en Levi uit Alkmaar, professionele Shisha’s verhuren en verkopen en jongeren een unieke Shisha ervaring bieden. Zij geven workshops en creëren een Shisha beleving met aankleding, verschillende Shisha’s en smaken. De Shisha Experts bieden kwalitatief goede producten en nemen uitgebreid de tijd om mensen te helpen om de beste Shisha ervaring te creëren.

Judah en Levi organiseren events om hen als Shisha Experts te promoten en om jongeren op een toffe en unieke manier bij elkaar te brengen. Tijdens deze events geven zij live workshops en kleden zij een plek in Alkmaar op een creatieve manier aan tot Shisha Lounge. Dit zijn evenementen op plekken als in Podium Victorie, Woodlands en Fuse Festival. Door samen te werken met bestaande evenementen kunnen nog meer jongeren op een laagdrempelige maar goede manier kennis maken met elkaar en met de Shisha Experts . Contact opnemen met de Shisha Experts? Dat kan via: Info@shishaexperts.com.

Featured Image by Shisha Experts, via 


Resultaat: Shisha verhuur
Fase: Afgerond