Heb jij ook een goed idee?

House of Screams

Neem jouw vrienden mee naar het meest angstaanjagende spookhuis van Alkmaar: House Of Screams, hoe hard schreeuw jij?! – House Of Screams is een eendaags spookhuis dat wordt georganiseerd door creatieve jongeren met een grote passie voor horror. Zij brachten op zaterdagavond 4 juni de historie van Alkmaar op gruwelijke wijze tot leven. De culturele broedplaats Koel310 werd omgetoverd tot een plek waar bezoekers werden teruggebracht naar de middeleeuwen. De tijd waarin heksen veroordeeld werden, de pestepidemie wel 10% van de Alkmaarse bevolking ontnam en de zwarte hoop Alkmaar verbrandde. Veel mensen die van geschiedenis houden proberen deze gruwelijke gebeurtenissen zo snel mogelijk te vergeten, maar de organisatoren van House Of Screams niet. Zij lieten mensen op zaterdag 4 juni de gruwelijke realiteit van vroeger beleven.

Er waren 4 area’s die de grootste angsten bij de bezoekers naar boven haalden:

AREA ONE: GHOST TOUR

Test jouw stalen zenuwen tijdens de spooktocht door de Alkmaarse duisternis. Zie Alkmaar zoals je het nog nooit gezien hebt: levensechte heksen nemen de stad over met angst en paniek, de pest scheurt families uiteen en de Zwarte Hoop brandt de stad helemaal plat. De meeste mensen proberen deze geschiedenis zo snel mogelijk te vergeten, maar bij House Of Screams zijn martelingen en vernederingen geen taboe! Hoe vind jij jouw weg uit het doolhof?

AREA TWO: HORROR BAR

Bizarre horrordrankjes worden geschonken door het krankzinnige barpersoneel.

AREA THREE: ESCAPEROOM Laat je hersens kraken bij de preview van escaperoom Lady Anne’s Secret. Het oude theater van Koel310 zit vol mysterie dat nog opgelost moet worden.

AREA FOUR: DARK ARTS EXPOSITION Neem een kijkje in de meest zieke en donkere geest van de kunstenaar.

Like op Facebook: House of Screams Alkmaar voor meer info.


Resultaat: Spookhuis
Fase: Afgerond