Heb jij ook een goed idee?

Shout out 2 Boef

Op vrijdagavond 21 juli organiseerde de 18-jarige Ismail de eerste editie van Shout Out in Koel310 met niemand minder dan rapper Boef en vele andere vette dj’s!

Ismail helpt al jaren bij de organisatie van feesten in en rondom Alkmaar en vond het nu tijd voor zijn eigen event. ”Shout Out 2 Boef is het eerste grote feest dat ik zelf organiseer. Ik wilde een vet evenement neerzetten voor jongeren van 14 t/m 17 jaar omdat er voor deze doelgroep niet heel veel te doen is in Alkmaar. Zelf ben ik 18 dus ik weet hoe groot de behoefte is aan een 18- event waar jongeren zonder drank uit kunnen gaan met vrienden. Lekker losgaan op muziek van je favoriete artiesten, een goeie sfeer en de zomervakantie inluiden met een vet feest!”.

Ismail had alles tot in de puntjes geregeld. Behalve bekende rappers en dj’s gaf Shout Out ook een podium aan lokaal talent. Bij de ingang lag een rode loper en konden jongeren op de foto voor een banner met alle sponsoren. Ook hadden een aantal jongeren speciale meet and greet tickets voor Boef bemachtigd. Zo beleefde iedereen een te gekke avond in Koel310.

★ LINE UP ★

BOEF

ANGOSOUNDZ

YUNOWW

AMBASSADORS

RYAHLITY

MISTERY GUEST


Resultaat: Een feest in Koel310 met Boef
Fase: Afgerond