Heb jij ook een goed idee?

Buitenbios

Jongeren achter hun playstation vandaan trekken en samen een toffe filmavond beleven – Jarno (14 jaar) en Richard (15 jaar) organiseerden 16 augustus een filmavond. Zij zien namelijk dat er veel jongeren in Alkmaar zijn die thuis alleen zitten te gamen en daar willen zij iets aan doen. Het doel van de Buitenbios is namelijk om jongeren achter hun playstation vandaan te trekken, zodat zij andere jongeren leren kennen en samen een toffe avond hebben. Richard en Jarno organiseerden de filmavond op het dakterras van de Stadskantine in het centrum van Alkmaar. Jongeren konden lekker chillen en in de pauze van de film organiseerden zij allerlei toffe activiteiten voor jongeren. Er was popcorn, chips en drinken. Tijdens de filmavond werd de animatiefilm: The curse of the were-rabbit gedraaid, omdat dit voor iedereen toegankelijk is


Resultaat: Een buitenbioscoop avond
Fase: Afgerond