Boostcamp 2017/2018: de Kickoff

Van sportieve initiatieven naar manse meiden projecten|Dit Boostcamp traject stond in het teken van sport. Dianne van STAD wilde sportiviteit onder jongeren aanmoedigen en verzamelde een grote groep enthousiaste jongeren. Uiteindelijk wijzigde het programma ietwat, maar rolden er toch pareltjes van projecten uit de Boostcamp machine.

Kick-off
Op donderdag 28 september begon dit traject  met een sportieve kick-off bij AZ. Hier konden de deelnemers laten zien wat ze in huis hebben. Niet alleen op het gebied van sport, ook op het gebied van presenteren in de mixed zone en teamwork bij de voetbalclinic. Het was een hele toffe dag!

Brainstormen
Daarna volgden de deelnemers gezamelijke brainstormsessies en workshops. Zo kregen ze les van motivattion speaker Wessel en leerde Suze Griebergen hen hoe ze logo’s konden maken. Tijdens de brainstormsessie dachten de deelnemers na over hun ideeën en projecten. Ze leerden hun idee om te zetten in iets tastbaars en dachten na over de maatschappelijke boodschap achter hun project. Kortom een creatieve manier van talentontwikkeling.

Gedurende dit traject stopte Dianne bij STAD en werden haar werkzaamheden overgenomen door Julia. Zij ging met de overgebleven deelnemers verder en zocht naar hun persoonlijke interesses. Anna, Lotte, Robin, Sanne en Merel waren razend enthousiast en hadden creatieve ideeën voor een project. Daar speelden we bij STAD op in. Deze meiden hadden hele andere ideeën dan sportprojecten. Een fotoshoot, modeworkshop en videoclip, pastte veel meer in hun straatje.

Deel dit via:
Redactie