Gelijk & vrijwillig

Seksregels uitgelegd door Marlies, Laura en Khai | Gelijkheid en vrijwilligheid staan in dit filmpje centraal. We draaien de ‘rollen’ in de relatie en afspraakjes om en laten zien dat je niet van tevoren kan bedenken wat de ander denkt. Stel: een jongen of meisje heeft je mee uitgenomen, dan betekent dat niet dat je hem of haar iets verschuldigd bent.

De We can young campagne was een erg leuke en leerzame ervaring. We hebben heel zelfstandig kunnen werken en leren omgaan met een camera. Ook hebben we het proces van een film maken geleerd, wat wel een beetje stressvol was maar ook leuk. De sfeer bij de stageplek was erg gezellig en fijn. je bent er erg op je gemak en iedereen doet een beetje zijn eigen ding. We hebben veel samengewerkt en elkaar beter leren kennen. De begeleiders waren ook erg aardig en chill. We hadden veel vrijheid en we hebben veel kunnen doen. Ze gaan ook creatief om met te laat komen :). In conclusie het is een leerzame en gezellige week geweest. Erg geslaagd dus!

Meer informatie over de WE CAN Young campagne kan je hier vinden.

Like hier ons filmpje op facebook zodat wij kans kunnen maken om te winnen!

Deel dit via:
Redactie