Gelijkwaardigheid

Seksregels uitgelegd door Sophie, Vivienne, Luuk en Wouter | De boodschap van ons filmpje is om mensen te laten nadenken over de stereotypes die er zijn. Wie vraagt wie op de eerste date? En wie betaalt er? En wie zet de volgende stap?

Wij hebben een filmpje gemaakt waarin we op straat aan jongeren vragen wie de eerste stap zet en waarom. Hiermee willen we jongeren laten nadenken over de stereotypes. Want iedereen is gelijkwaardig: of het gaat om iemand mee uit vragen of ja/nee zeggen. Je moet niets!

We vonden het stage lopen bij de WE CAN Young campagne erg leerzaam en ook heel gezellig. We zijn uit onze eigen comfortzone gekomen bij het interviewen van mensen op straat, hebben geleerd hoe we video’s moeten maken en editen etc. We hebben bij STAD echt een leuke week gehad.

Meer informatie over de WE CAN Young campagne kan je hier vinden.

Like hier ons filmpje op facebook zodat wij kans kunnen maken om te winnen!

Deel dit via:
Redactie