Heb jij ook een goed idee?

STOER X-mas dinner

Op eerste kerstdag 2017 vond het bijzondere kerstdiner van Ginaira Van Elst plaats. Onder de noemer STOER X-mas dinner bracht zij een diverse groep gasten samen in Restaurant Stoer in Alkmaar.

Ginaira is een bekend gezicht bij STAD en organiseerde al eerder het Save Their Souls Dinner. Dit keer wilde zij tijdens de kerstdagen iets speciaals doen. ,,Sommige mensen zijn eenzaam tijdens Kerst of hebben een te laag budget om een uigebreid kerstdiner te maken.”, vertelt de jonge organisator. En dat moest volgens haar anders kunnen. Ginaira organiseerde zelf een uitgebreid kerstdiner voor een lage prijs. Dit omdat volgens haar niemand alleen hoeft te zijn tijdens de feestdagen.

En daarom ging ze aan de slag. Ze vond een geschikte locatie, stelde een lekker menu samen, verpreidde promotiemateriaal en vond geschikte sponsoren die bijdroegen aan deze bijzondere avond. Al snel stroomden de aanmeldingen binnen en konden de voorbereidingen voor het diner getroffen worden. Voor slechts €5,- kregen alle gasten een 3-gangen menu inclusief drankjes. De kok van restaurant Stoer wist een prachtig kerstmenu te bereiden.

30 gasten schoven tijdens deze avond aan tafel en genoten van de ambiance en gezelligheid. Wij filmden alles en hieronder kun je de aftermovie bekijken.


Resultaat: Een uitgebreid Kerstdiner in restaurant Stoer
Fase: Afgerond