Heb jij ook een goed idee?

Dance Fest

Dance Fest is een dance evenement dat de preparty naar de kroeg haalt. Het café staat vol met toffe dj’s, drankjes, lekkere hapjes en een chill area. Zo hoef jij niets van je zaterdagavond te missen en kan jij al vanaf 22:00 uur een vet feest beleven! 

Dance Fest wordt georganiseerd door Stan Baltus. Stan is 20 jaar en woont in Alkmaar. ‘’Ik ben dj en ik ga zelf ook vaak met mijn vrienden stappen in Alkmaar. De stapavond begint voor mij en heel veel anderen altijd pas op zijn vroegst rond half 12 ’s avonds, nadat wij daarvoor met vrienden thuis zitten. Ook is er zoveel discussie rond de vrije sluitingstijden in Alkmaar. Horeca ondernemers, jongeren die uitgaan en bewoners van de binnenstad: iedereen heeft er een mening over’’, aldus Stan.

Dance Fest laat zien dat het niet uit maakt hoe laat je uit gaat: als het evenement maar tof is en er genoeg gezellige mensen zijn om het feest mee te vieren! Om het af te maken worden een aantal festivalelementen naar binnen gehaald. Op een festival is het namelijk heerlijk om te eten, drinken, relaxen, party games of te dansen. Dit is wat Dance Fest ook te bieden heeft. En ook een festival begint op tijd. Zo kom jij na een geweldige avond de volgende dag toch weer fris en fruitig je bed uit!

Uiteindelijk wist Stan begin januari de eerste editie van Dance Fest te realiseren. In samenwerking met Café de Zaak kreeg hij de kans zijn droom waar te maken. Een feest organiseren en draaien als dj op zijn eigen feest. Samen met zijn vrienden voorzag hij de hele avond de het café van hippe muziek en een gezellige sfeer. Stan zou dolgraag meer feesten organiseren, omdat hij vindt dat er in Alkmaar wel vaker gezellige feestjes mogen komen.

Featured image by Suze Griesbergen


Resultaat: Een feestje in Café de Zaak
Fase: Afgerond