Heb jij ook een goed idee?

Videoclip Robin

Robin is ondertussen een bekende bij STAD. Eerder nam ze haar eigen single: Parachute op. Dit keer wilde zij graag haar eigen videoclip maken, om daarmee auditie te doen voor The Voice Kids. 

,,Ik wil graag meedoen aan de Voice Kids”, vertelde Robin. Het is al jarenlang haar droom auditie te doen voor deze talentenjacht. Hiervoor moet zij een video van zichzelf insturen waarop te horen is wat haar zangkwaliteiten zijn. ,,Via die video selecteren ze dan wie er daadwerkelijk auditie mogen doen”, zegt Robin. Cool! Laten we die video dan net even iets bijzonderder maken, dan een simpel webcam filmpje.

Robin bedacht allerlei ideeën voor een orginele videoclip. Samen met STAD vond zij een geschikte cameravrouw en assistenten. Robin zingt het nummer Ironic van Alanis Morisette in de clip, met daarbij scenes die zij zelf heeft bedacht. Hoe tof is dat!

Ben je benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk dan Robin’s videoclip. Ondertussen is de clip opgestuurd naar de Voice of Holland en is het duimen dat Robin auditie mag doen.

Video by Sammie Vries, via


Resultaat: Een videoclip voor een auditie van de Voice of Holland
Fase: Afgerond