ZEGJE VAN ALKMAAR #18

Deze week zijn we weer de straat op gegaan in “het zegje van Alkmaar” om de mensen van Alkmaar een vraag te stellen. Dit keer is de vraag: Wat is jouw droom baan?

Deze week zijn we met het zegje van Alkmaar weer de straat op gegaan. Dit keer om aan mensen te vragen wat hun droom baan is. We hebben veel leuke antwoorden gekregen die we voor jouw in 1 filmpje hebben gedaan. Ben je benieuwd, kijk dan vooral het filmpje van het Zegje van Alkmaar #18
Wat is je droom baan?

Pff dat kan een hele moeilijke vraag zijn.. of niet? Droom jij al lang om een beroep uit te oefenen? Of zit je nog steeds in de knoop om een baan te kiezen, En waarom dan? Vind je zo veel leuk? Of juist helemaal niets?

Geef hieronder jouw antwoord, En vertel ook waarom dat beroep jouw droom baan is!

Deel dit via:
Redactie