POWERVROUWEN BIJ WOMANLINK FESTIVAL

De Gasfabriek werd 8 maart omgetoverd voor het Womanlink Festival. Tijdens deze bijzondere avond gaven allerlei powervrouwen een presentatie. Onder andere wethouder Ellie Konijn, voorvechtster voor vrouwen in de media Janneke van Heugten en onze eigen Anna en Lotte betraden het podium. Dit allemaal om vrouwen initiatieven in het licht te zetten.

Dit festival werd georganiseerd door vrouwen organisatie Womanlink. Het platform dat zich inzet voor vrouwen in de regio Alkmaar. Vanwege de Nationale Vrouwendag organiseerde zij dit festival en brachten zij verschillende invloedrijke en bijzondere vrouwen samen.

Het programma was veelzijdig en het publiek kon genieten van allerlei presentaties. Anna en Lotte mochten meer vertellen over hun eigen project Behind the Mask en zij mochten uitleggen waarom ze deze campagne zijn gestart. Het was een succesvolle avond vol inspirerende woorden. We kunnen trots zijn op alle bijzondere vrouwen initiatieven in Alkmaar.

Deel dit via:
Redactie