Taboeie

#Taboeie: ,,Fuck de ongeschreven regels” Noor (15), Isabella (16) en Luka (16) van het Dalton College in Alkmaar vinden dat we ondertussen veelte veel ongeschreven regels hebben, als het gaat over seksualiteit. Sommige dingen zijn niet zo vanzelfsprekend en daarom bedachten zij hun campagne: #Taboeie.

De dames van het Dalton College wilden hier iets mee doen. ,,We maakten vier posters met een boodschap erop. De lezer kan kiezen of hij of zij dit ‘De Shit’ of ‘Bullshit’ vindt, via de hashtag Taboeie.”, legt Isabella uit. Je kunt dus zelf bepalen of je het wel of niet met deze uitspraken eens bent. Noor: ,,We zouden hierin niet teveel vooroordelen moeten hebben, iedereen beslist zelf wat hij of zij wil.”

Een toffe campagne dus. Deze stoere chicks zijn razend benieuwd naar jullie reacties. Laat die vooral weten via onze website of social media. Daarnaast kun je natuurlijk altijd #Taboeie gebruiken om jouw mening te laten horen.

Bekijk de posters hier:

Deel dit via:
Redactie