STAD DOORBREEKT NEGATIEF GELUID RONDOM HET MBO: PRO MBO!

STAD zet zich de komende weken in voor MBO’ers. Helaas horen we nog veelte vaak negatieve geluiden over het MBO. Met PRO MBO willen wij duidelijk maken dat je trots mag zijn op jouw MBO opleiding en diploma!

We horen het wel vaker. MBO studenten zijn niet trots op hun opleiding, willen doorstuderen en zien minder kansen. Daarnaast krijgen zij ook van buitenaf negatieve geluiden over hun opleiding te horen. Onzin! vinden wij.

Grootste deel beroepsbevolking
Met PRO MBO willen wij MBO’ers een hart onder de riem steken. Want een MBO opleiding is een goede opleiding, waar je heel veel kanten mee op kunt. Wist je bijvoorbeeld dat het MBO 40% van de de beroepsbevolking opleidt? Dat zijn dus harstikke veel studenten die een MBO opleiding volgen of hebben gevolgd.

Kortom het grootste deel van de bevolking volgt een MBO opleiding en dat is volgens ons helemaal prima. Laten we de negatieve gedachten rondom het MBO doorbreken en trots zijn op een MBO opleiding!

STAD gaat voor jou deze maand enthousiaste MBO studenten de vraag stellen wat zij nodig hebben om trots te zijn op hun opleiding. Je zal deze maand ook kennis maken met MBO- ambassadeur Sil de Weerd.

Vergeet niet ons te laten weten wat jij van het MBO vindt en wat jij nodig hebt om trots te zijn op jouw opleiding. Vergeet ook niet deze link te delen met je vrienden en familie om te weten hoe zij naar het MBO kijken. Blijf onze website en social media volgen voor meer informatie en items over PRO MBO.

Deel dit via:
Redactie