PRO MBO: DE MENINGEN VAN DE MBO’RS

Stad Alkmaar zijn deze maand erg bezig geweest met PRO MBO. Stad Alkmaar wilt graag laten zien dat MBO een geweldige richting is en je er van alles mee kan bereiken. Dit keer interviewen we studenten van het MBO en de MBO ambassadeur, Sil de Weerd.

Interview met Sil de Weerd
STAD is naar het Clusius College gegaan in Alkmaar om daar de MBO Ambassadeur te mogen interviewen over wat hij vind van het MBO. Sil de Weerd, 19 jaar is de MBO Ambassadeur van Nederland. Hij vertegenwoordigd het MBO in de tweede kamer en zet dus ook zijn beste beentje voor voor onze MBO’rs. Zelf zit Sil ook nog op het MBO waar hij Voeding en Voorlichting studeert aan het Clusius College

MBO’rs
Daarnaast is STAD ook MBO’rs gaan interviewen over hun meningen. Zij zijn namelijk de gene die het beste het MBO kunnen reviewen.
We hebben de studenten geïnterviewd vanuit het Horizon College in Alkmaar. Op deze school zit de meest brede opleidingen waardoor we variabele jongeren hebben kunnen vragen.

Benieuwd naar het resultaat? Kijk vooral de video!

Deel dit via:
Redactie