ZEGJE VAN ALKMAAR #20

Deze week zijn we weer de straat op gegaan in “het zegje van Alkmaar” om de mensen van Alkmaar een vraag te stellen. Dit keer is de vraag: Wat zou jij doen als je een dag van het andere geslacht kon zijn?

Deze week zijn we met het zegje van Alkmaar weer de straat op gegaan. Dit keer om aan mensen te vragen wat zij zouden doen als zij voor een dag van het andere geslacht konden zijn?. We hebben veel leuke antwoorden gekregen die we voor jouw in 1 filmpje hebben gedaan. Ben je benieuwd, kijk dan vooral het filmpje van het Zegje van Alkmaar #20

WAT ZOU JIJ DOEN ALS JE VOOR EEN DAG VAN HET ANDERE GESLACHT ZOU ZIJN?

Jaloersmakend is het dat mannen gewoon kunnen plassen wanneer dat nodig is. Vrouwen kunnen dat niet zomaar doen en zouden soms wel eens willen ruilen. Er zijn ook mannen die wel eens zouden willen weten hoe het is om een vrouw te zijn en bijvoorbeeld willen shoppen voor mooie kleding. Nu vragen wij ons af, Wat zou jij doen als je voor een dag van het andere geslacht zou zijn.

Laat het ons vooral weten in de reacties!

Deel dit via:
Redactie