Thema van april: Als ik later groot ben…

Het nieuwe thema is van start gegaan en deze maand is het uitgangspunt: als ik later groot ben.. Voor 1 mei moet je je namelijk hebben ingeschreven voor een studie, misschien ben je wel op zoek naar een baan of weet je uberhaupt niet hoe je later je geld wilt verdienen. In april gaat STAD zich bezig houden met jouw leven tussen school en pensioen –en alle keuzes, verassingen en stress die daarbij komt kijken.

We gaan bijvoorbeeld op zoek naar de gekste studies, bevragen je moeder of zij spijt heeft van haar studiekeuze, zoeken de addertjes onder het gras in opleidingsbrochures en starten een ware campagne voor (PRO!) het MBO. Of je nu al weet wat je later worden wilt of niet, dit moet je volgen….

Ben je benieuwd welke thema’s we nog meer hebben behandeld? Kijk dan snel hier.

Deel dit via:
Redactie