DE CULTUURCHECK: KARAVAAN

STAD gaat op zoek naar dé culturele plekjes voor jongeren. Hoe cultureel is Alkmaar nou eigenlijk? En is het aanbod überhaupt interessant voor de jeugd. In STAD’s Cultuur Check zoeken wij dat voor jou uit.

Met vandaag in de hoofdrol:

KARAVAAN!!

Vorig jaar (2016) verscheen de cultuurnota voor 2016-2020 waarin nadrukkelijk werd vermeld dat Alkmaar aantrekkelijker moet worden voor jongeren op cultureel- en uitgaansvlak. Wij van STAD gaan onderzoeken hoe cultuur Alkmaar nou eigenlijk is voor jongeren. Wij brengen een bezoekje aan culturele instellingen in Alkmaar. Tijdens ons bezoek wonen we voorstellingen, workshops en tentoonstellingen bij. Bovendien houden we altijd een interview met een intern iemand, die ons wat kan vertellen over de instelling, hun ambities en toekomstige plannen.

Met dit toffe beeldmateriaal maken wij voor jou een te gek filmpje over de culturele instellingen. Is de culturele instelling geschikt voor jongeren? Dat zoeken wij voor jou uit!

Deel dit via:
Redactie