HET ZEGJE VAN ALKMAAR #23

Deze week zijn we weer de straat op gegaan voor “het zegje van Alkmaar”. Dit keer om aan de Alkmaarders te vragen hoe zij Koningsdag/nacht gaan vieren, en wat de beste plekjes in Alkmaar zijn, om dit te vieren.

Vanavond valt er veel te doen in Alkmaar. Er is muziek en gezelligheid op de paardenmarkt, het Waagplein, De platte stenenbrug, Hofplein en veel meer! Voor de mensen die buiten het centrum willen feesten is er natuurlijk ook SLAM en voor de kleinere feesten kun je terecht bij het stadstrand de Kade of HAL25.

We hebben veel leuke antwoorden gekregen die we voor jou in 1 filmpje hebben gedaan. Ben je benieuwd? Kijk dan vooral het filmpje van het Zegje van Alkmaar #23

HOE GA JIJ KONINGSDAG/NACHT VIEREN?

Laat het ons vooral weten in de reacties!

Deel dit via:
Redactie