BEKIJK DE AFTERMOVIE VAN FASHIONFIXERS

Zondag 18 maart organiseerden de tweelingzussen Sanne en Merel hun Kledingworkshop onder de naam Fashion Fixers. Tijdens deze workshop kreeg je de kans om oude kledingstukken te veranderen in iets nieuws. De workshop werd door een modeontwerpster Layla Kuhnen gegeven.

Voordat de workshop plaats vond hebben Sanne en Merel allemaal kleding ingezameld. Onder anderen Rataplan en de Reshare Store van het Leger des Heils hielpen hierbij mee. Na een hoop kleding inzamelen was er uiteindelijk voldoende kleding aanwezig voor de workshop. De kleren werden allemaal gebruikt.

Vroeg in de ochtend begon iedereen met het ontwerpen van hun kleding. Er lag van alles op tafel, kleding, patches, lint etc. Dit was de kans om op een goedkope en leuke manier nieuwe kleding te hebben voor jouw garderobe. Aan het einde van de dag had iedereen de kans om hun resultaten te laten zien met een modeshow. Natuurlijk heeft STAD deze geweldige dag en alle resultaten voor jou in een filmpje gezet. Bekijk de aftermovie van Fashion Fixers hieronder.

Deel dit via:
Redactie