Behind The Photo: Kasia Mleczko

Behind The Photo: Hoe belangrijk is social media voor jou als fotograaf? Op de STAD-website zijn wij deze maand weer bezig met een nieuw thema: Online identiteit. Voor dit thema zijn wij een dag wezen meekijken met drie fotografen uit Alkmaar. Elke fotograaf kreeg dezelfde vraag gesteld: Hoe belangrijk is social media voor jou als fotograaf?

De eerste dag keken wij mee met Kasia. Kasia doet dit beroep al bijna 4 jaar. Toen ze haar eerste camera kreeg, fotografeerde ze haar schoolreisjes. Het was in het begin een hobby, maar al gauw werd het haar passie. Nadat ze kinderen kreeg heeft ze haar meer verdiept in fotografie. Voor Kasia is het belangrijk om een foto te maken die iemand kan terug brengen naar het moment dat voor hen op dat moment werd vastgelegd. Kasia houd van het natuurlijke plaatje. Ze probeert daarom niet veel te doen in Photoshop. Ze deelt op haar social media vooral de natural look.

Ben je benieuwd hoe het achter de schermen gaat? Bekijk dan nu de video.

Deel dit via:
Redactie