Winactie: The Big Lebowski in Filmhuis Alkmaar

Op The Dude Day, maandag 14 mei, wordt de film The Big Lebowski gedraaid in Filmhuis Alkmaar om zijn twintigste verjaardag te vieren. STAD viert dit feestje graag mee samen met jou en geeft daarom 2 keer 2 kaarten weg!

The Big Lebowski gaat over Jeffrey “The Dude” Lebowski. Hij wordt aangezien voor een miljonair met grote schulden. Hij krijgt bezoek van twee mannen die deze schuld komen innen. Om kracht bij daad toe te voegen urineert één van hen op het tapijt van “The Dude”. Hij is hier kapot van en gaat opzoek naar een vergoeding van zijn tapijt en raakt verwikkeld in diverse problemen…

Ben jij benieuwd naar deze film en wil je graag tickets winnen?

Like dan dit bericht en tag jouw filmmaatje in de reacties, wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

– Op maandag 14 mei worden de winnaars bekend gemaakt. –

Deel dit via:
Redactie