Behind The Photo: Michaja Wilken en Ilse Brattinga

Behind The Photo: Hoe belangrijk is social media voor jou als fotograaf? Voor de STAD-website zijn wij weer bezig met een nieuw thema: Online Identiteit. Tijdens dit thema kijken wij mee met drie fotografen uit Alkmaar. Elke fotograaf krijgt dezelfde vraag gesteld: Hoe belangrijk is social media voor jou als fotograaf?

In deze aflevering kijken wij mee bij een bohemian photoshoot. Wij waren hier samen met Michaja en Ilse. Michaja heeft fotografie op jonge leeftijd van haar vader geleerd. Ze heeft zich na de geboorte van haar dochter meer verdiept in het vak fotografie. Zo is zij begonnen met het fotograferen van kinderen.

Ilse is ook een fotograaf en werkt al langer dan twee jaar samen met Michaja. Net zoals Michaja begon Ilse ook met fotograferen door de geboorte van haar kind. Beide fotografen vinden het belangrijk dat hun foto’s geschikte momentopnames zijn, waardoor de kijker wordt meegenomen in dat moment.

De fotografen zijn op social media best actief. Wanneer er iets gedeeld moet worden houden ze zich aan hun stijl. Als de foto niet goed binnen hun stijl past dan posten ze de foto niet.

De shoot was fantastisch! Er waren twee photoshoots die in één dag moesten worden gepropt. Aan het begin van de dag mochten de modellen in de visagie. Hierna stonden beide koppels klaar voor de shoot. Het was fantastisch en je voelde al gelijk de liefde tussen de koppels. De locatie was een prachtige landschap vol met bloemen. Voor de shoot waren zelfs prachtige uitnodigingen gemaakt. Wij hebben van een afstand ook de kans gekregen om het liefdevolle koppel te kunnen filmen en de prachtige sfeer ook op video te kunnen krijgen. Ben je benieuwd hoe de dag verliep? Klik dan op de link hieronder.

Deel dit via:
Redactie