DE LEUKSTE FEESTJES: OKTOBER

Zoals iedere maand zijn er weer toffe feesten, festivals en evenementen waar jij bij MOET zijn! STAD heeft hier een oplossing voor bedacht, namelijk: DE LEUKSTE FEESTJES AGENDA. Hier vind je alle feestjes van deze maand. Neem lekker een kijkje op de pagina en kijk of er iets leuks tussen zit voor JOU.

Barcode – Podium Victorie

Na het succes van het Beatcoin Festival en de exclusieve Summer Rooftop Party, wordt het weer tijd voor een keiharde indoor editie in de homebase van Barcode; Podium Victorie in Alkmaar. Dus heb jij zin in een leuk feest 6 oktober? koop dan nu HIER je tickets!

Ontzettend Alkmaar – Paardenmarkt

Net als ieder jaar is het weer feest in Alkmaar rond 8 oktober. op 8 oktober vieren wij dat de laatste spanjaarden zijn vertrokken uit Alkmaar tijdens de tachtigjarige oorlog. In heel Alkmaar vieren wij de bevrijding door te feesten.

6, 7 en 8 oktober staat de grote tent van ontzettend Alkmaar weer op de Paardenmarkt in Alkmaar. De toegang is gratis en is er voor iedereen die van een feestje houdt.

Johnny Black Invites 

Vrijdag 12 oktober komt johnny black  weer draaien bij Mojo’s! Dit keer nodigt hij de dj’s Chris Doorn en BasB uit in de dj-booth om er samen een lekker feestje van te maken!

Live Muziek Bingo Hitsz 

Hoe is jouw muziek-, tv reclame- en film-tunekennis? De leukste live muziekbingo HITSZ komt naar Mojo’s op zondag 14 oktober! Raad liedjes van de 60’s tot heden, tunes van bekende tv-commercials of de muziek van jouw favoriete film of tv-serie. Alle muziek wordt live gespeeld door de enthousiaste muzikant Ron Tromp.

Ontzettend Losjes

De Spanjaarden werden verslagen, maar zijn terug! En sterker dan ooit tevoren! Ze beloven een grote container met sappige lekkernijen voor ons mee te nemen! Het Spaanse Kwartiertje, Ozuna, J Balvin & Maluma met de leukste dansplaatjes, cocktails en champagne. De Spaanse amigo’s zullen de poorten naderen op 7 oktober, rond de klok van 22.30 u.

Café ’t Hartje

Vrijdag 5 oktober | 20.00

TOM HAVER

Zaterdag 6 oktober | 22.00

FEEST DJ RENS

Zondag 7 oktober | 17.00

HENK NABER

Maandag 8 oktober | 15.00

BERNARD KARSTEN

Silent Everything – Podium Victorie

Het is weer tijd voor een van de leukste feesten van Noord Holland; Silent Everything! Het silent disco festival waar jij bepaalt op welke muziek je danst. Met drie kanalen op je koptelefoon en drie stages met acts en dj’s switch jij naar je favoriete tracks op de dansvloer. Tussendoor word je verrast door live-artiesten, die volledig silent, maar toch keihard, volle bak, staan te spelen. Ben jij aanwezig 13 oktober? Klik HIER voor je kaartjes!

Halloween Special Vunzige Deuntjes – Podium Victorie

Voor iedereen die van griezelen en feesten houdt opgelet! 27 oktober is een dag om alvast in je agenda te zetten! Het is dan namelijk Halloween special bij Podium Victorie. En speciale editie van Vunzige Deuntjes. Ben jij klaar voor een spannend avondje feesten? bestel je kaarten HIER.

Rockfest – Koel310

De vijfde editie van Rockfest Alkmaar is een feit. Op zaterdag 27 Oktober 2018 in Koel310 pakt Rockfest groter uit dan ooit tevoren. Verwacht een avondvullend programma waar de nostalgie van af druipt, uitgevoerd door de professionele muzikanten die daadwerkelijk een eerbetoon brengen aan deze bands, kortom een avond voor ieder wat wils voor liefhebbers van (hard)rock. Bestel HIER je tickets.

Swing City – Heeren van Sonoy

Op zoek naar een leuk feestje met lekkere dans klassiekers uit de jaren 60, 70 en 80? Dan is Swing City iets voor jou. Op zaterdag 20 oktober trappen zij af met deze eerste editie van Swing City, waarbij je de hele avond van 21.00 tot 01.00 uur wordt getrakteerd op heerlijke dansnummers en discomuziek. Bestel je tickets HIER.

Featured image by, KEI WEEK

Deel dit via: