CROSSOVERSTAD 30 JUNI ZOEKT VRIJWILLIGERS

30 juni 2018 is CrossOverStad! Bouw mee aan een waanzinnig festival!

Het CrossOverStad festival is opzoek naar:

  • Organisatietalent(en) die een dancebattle gaat organiseren en/of presenteren tijdens het festival
  • Een enthousiast promoteam die gaan flyeren en op scholen CrossOverStad presenteren.
  • Vrijwilligers die helpen met de op- en afbouw van het festivalterrein

Nieuwsgierig? Mail naar: ginger@kazemat.events

CrossOverStad is een jong, interdisciplinair en grensoverschrijdend straatfestival in Alkmaar. Een openbare werkplaats waar jongeren streetart kunnen beleven, maken en tonen. De programmering is met name gericht op jongeren van 15-25 jaar. Zij beleven een spannende mix tussen muziek, dans, graffiti, skaten, freerunning, poetry slam en theater op straat. De opzet van het festival verleidt hen om niet alleen te kijken en genieten, maar ook zelf uit te proberen en het podium op te stappen.

CrossOverStad toont tevens de dynamiek van Overstad als nieuw cultureel centrum van Alkmaar en geeft jonge Alkmaarders de ruimte hun talenten te ontdekken en zich te presenteren.

Het programma zal opgebouwd worden uit 3 onderdelen die in elkaar overlopen en die uitdagen om actief mee te doen: Enjoy, Try out en Show off.
Er zal een skatebaan aanwezig zijn en een DJ podium met onder andere: DJ dirtybeatz, DNS, Dejavu, Sweet le freak en Mr.Oasis. Verder zullen er workshops gegeven worden en toffe voorstellingen plaatsvinden.

CrossOverStad vindt plaats op 30 juni van 13-23 uur op het Ringersplein/ Noorderkade in Alkmaar.

Deel dit via:
Redactie